Als Wandel en Groen Erfgoedcoach wil ik mensen verbinden met natuur en groen erfgoed om de gezondheid en het welbevinden te bevorderen.

Participatie in Groen Erfgoed

Samen aan de slag om het park of het landgoed te behouden en te onderhouden. De betrokkenheid van bewoners bij het beheer en de inrichting en het beheer van het groene erfgoed in de leefomgeving heeft een meerwaarde. Niet alleen voor een hoger onderhoudsniveau maar ook voor meer draagvlak en als kers op de taart meer sociale cohesie in de buurt en het welbevinden van mensen. Het is belangrijk dat mensen elkaar weer ontmoeten en op zijn/haar manier een steentje bijdragen. Dat kan door mee te werken in het historische onderzoek, snoeien of onkruid wieden, maar ook het verzorgen van de koffie/thee of het organiseren van een activiteit.

Groenmotief bundelt de krachten van de buurt, vrijwilligers, eigenaren, beheerders en overheid in het historische onderzoek, de planvorming en de uitvoering. Door de betrokkenheid in het planproces ontstaat er een breed gedragen plan en verbinding met de bewoners, vrijwilligers en omwonenden van het gebied.

Voor meer informatie

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan

[activecampaign]

Je gegevens zijn bij mij veilig. Ik zal ze nooit aan derden verstrekken.