Happy met minder stress
Online programma voor een ontspannen, energiek en plezierig leven

In dit online coachprogramma ‘Happy met minder stress‘ coach je jezelf in 12 weken naar meer rust en ontspanning én meer energie en plezier.
Ontdek zelf hoe je in 8 stappen anders met stress kunt omgaan.

Vermoeid en stress = kort lontje

Je bent talentvol, voelt je verantwoordelijk en houdt van je werk. Toch heb je het gevoel dat je vastloopt in je werk, je leven, je relatie en het gezin. Je leven is dichtgetimmerd met to-do’s en je voelt je schuldig omdat je de kinderen en je partner afsnauwt. Alles wordt traag. Je voelt dat er veel meer in je zit, maar dat komt er niet uit. Je bruist van de plannen en ideeën maar ze uitvoeren….

♦ Leid jij het leven wat je eigenlijk, als je heel eerlijk naar jezelf bent, niet wilt leiden?
♦ Ben je de hele dag hard aan het werk en houd je veel ballen in de lucht?
♦ Na het werk heb je geen energie om iets af te spreken, of iets leuks of voor jezelf te doen.
♦ Misschien zit je zelfs tegen een burn-out aan of heb je op dit moment een burn-out.

Wist je dat 1 op de 6 vrouwen en 1 op de 10 mannen een burn-out hebben (gehad)?

Iedereen krijgt wel eens te maken met stress.
Een bepaalde mate van stress is nodig om optimaal te kunnen functioneren.
Maar als de spanning te lang duurt, je veelvuldig een hoge werkdruk ervaart en/of een conflict hebt met je leidinggevende of collega dan leidt dat tot werkstress.
Door deze stress krijg je minder plezier in je werk, raak je sneller geïrriteerd en boos, ga je piekeren en slechter slapen.
Er komt bovendien weinig uit je handen, je doet je werk minder goed en bent minder aanwezig in je vrije tijd: tijd waarin je vrienden of familie aandacht zou willen geven.

Ook ervaar je de negatieve gevolgen zoals onrust, spanning in je lijf, hoofdpijn, een slecht humeur en een overvol hoofd.
Als je geen tijd kunt of wilt nemen voor ontspanning, dan wordt stress ongezond en kan je gezondheid eronder gaan leiden.

Kortom je weet niet hoe je nu verder moet.

Maar ergens weet je dat het ook anders kan….

Wat ga je doen?

Weer verder worstelen en een paar maanden wachten?

Als Register Wandelcoach kan ik je helpen om anders met stress om te gaan.

√ Hoe fijn zou het zijn als je s’ochtends uitgerust en vol levenslust opstaat?
√ Hoe zou het zijn als je moeiteloos jezelf in flow kunt brengen?
√ Als je op momenten dat het spannend of moeilijk is op je werk, in het leven, je gezin of relatie kunt omschakelen naar een andere mindset en manier van doen.
√ Hoe zijn het zijn als je genoeg energie hebt om met je kinderen te spelen, leuke dingen te doen met je partner of op stap gaan met je vriendinnen of…

Kortom:
Als je niet alleen je werk beter doet, maar ook in je privé-leven meer aanwezig bent en meer energie hebt voor de dingen die er toe doen en de mensen die je lief zijn.

Er zit meer in je leven- en dat kun je er zelf uithalen. Gun jij dat jezelf?

Laat deze ervaring voor jou echt de verandering zijn die je nodig hebt en doe mee met het Online programma Happy met minder stress.
Dit is je kans om er mee aan de slag te gaan!

Programma Happy met minder stress

* Ontdek wat energie geeft en energie kost.

* Ervaar zelf hoe je kunt ontspannen.

* Ontdek hoe je weer rust en ruimte in je hoofd krijgt.

* Leer hoe je met blokkades en de kritische stemmen in je hoofd kunt omgaan.

* Ontdek hoe je positiever en met meer zelfvertrouwen in het leven kan staan.

* Je krijgt handvaten om beter met tegenslagen om te gaan en wordt veerkrachtiger.

* Ontdek hoe je in flow mooie dingen kunt neerzetten in je werk.

* Pak zelf de regie en ontdek hoe je meer uit je leven kunt halen.

Ontwikkel 4 positieve PsyCap-eigenschappen waarin je kunt groeien om zo de werkstress te verlagen voor een leuker en plezieriger leven.

Investeer in jezelf! Ontwikkel jezelf en zet vandaag nog stappen voor meer energie, ontspanning en plezier in je leven en werk.

 

Happy met minder stress

√ Een 12 weken online programma waarin je stap voor stap de stappen zet die jij moet zetten. Met video’s, kleurrijk vormgegeven werkboeken en meditaties waarmee je direct kan beginnen.

√ Het programma bestaat uit 4 wandelmodules van 8 lessen, verspreid over 3 maanden. Je kunt de lessen in je eigen tempo en tijdstip dat jou uitkomt volgen. Dus maak je geen zorgen, relax ;-)

√ Het blijft niet alleen bij dromen, je gaat het nu ook echt doen.
Je gaat naar buiten, de natuur in waar je sneller herstelt en gemakkelijk ontspant. En je gaat op een leuke en praktische wijze stappen zetten. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging. En zult merken dat elke minuut dat je met het programma bezig bent je een boost geeft aan je herstel en weerbaarheid.

√ Geeft je leven een ongelofelijke boost: Je energie, je geluk, je mindset, je zelfvertrouwen, stressbestendigheid en weerbaarheid nemen toe.

√ Ontspannen en lichaamsbewustzijn: Kunnen ontspannen en in verbinding staan met je lijf is een voorwaarde om stappen te kunnen zetten. De unieke lichaamsbewuste oefeningen die voor mij en mijn coachklanten het beste werken deel ik met je in het programma.

√ Gebaseerd op evidence based praktijken van de wandelcoaching en positieve psychologie (PsyCap), mijn eigen ervaringen en de nieuwste inzichten over stress. Speciaal voor jou maakte ik een programma dat aan ene kant gericht is op het creëren van rust en ontspanning en aan de andere kant gericht is op persoonlijke groei en ontwikkeling waarmee je keer op keer stress en tegenslag kunt hanteren. Kortom de regie in eigen handen neemt voor meer energie, ontspanning en plezier in je leven en werk.

√ Persoonlijke online leeromgeving: Na aanmelding ontvang je een e-mail met inloggegevens voor jouw persoonlijke leeromgeving van de online academie. Hier vind je alle lessen van het programma Happy met minder stress.
Je ontvangt van mij een mailtje wanneer er een les voor je klaar staat. De lessen zijn een jaar lang beschikbaar in de online academie. Dus je kunt altijd de oefeningen nog eens doen en (wandel)meditaties terugluisteren.

Investeer in jezelf! Ontwikkel jezelf en zet vandaag nog stappen voor meer energie, ontspanning en plezier in je leven en werk.

Normaal voor €147,- Alleen nu:
€97,-

Na het Happy met minder stress programma

Na dit programma weet je precies hoe je keer op keer stress en tegenslag kunt hanteren.
Je hebt vaardigheden en tools in handen en weet welke stappen je kunt zetten van gestrest naar ontspannen.
Kortom de regie in eigen handen neemt voor meer energie, ontspanning en plezier in je leven en werk.

Suzan loopt vast in de reorganisatie

"Ik heb nu meer rust en ontdekt wat belangrijk voor me is. Het is een fijn begin om kleine veranderingen aan te brengen in mijn leven en werk'

Laura zegt vaak "ja"

"Ik heb weer grip op mijn leven en meer zelfvertrouwen"